Pregătește-ți imunitatea pentru vacanță!

Ia Bio-Kult in calatorie

Fie că vă pregătiți să călătoriți în țară sau în afară, organismul vostru va fi pus în dificultate pe drum. Avioanele, trenurile și autobuzele sunt locuri în care germenii au condiții bune pentru a se dezvolta, iar uneori vă puteți debarca cu un bagaj în plus: un virus. Dacă mai punem la socoteală și schimbările de temperatură, aerul condiționat, lipsa somnului sau stresul călătoriei în sine, organismul vostru va suporta o adevărată lovitură.

Unul dintre lucrurile cele mai plăcute în călătorii este experimentarea mâncărurilor tradiționale, cum ar fi o paella în Spania sau un curry picant în India. Din păcate, experiențele culinare vă pot lăsa cu efecte neplăcute asupra stomacului. Cei mai mulți călători știu că trebuie să evite apa de la robinet în anumite locuri, dar chiar și cu precauții, există șansa ca o burtică supărată să vă strice vacanța.

V-ați gândit că probioticele vă pot ajuta?

Scopul de a lua probiotice atunci când călătoriți, este de a vă popula sistemul gastro-intestinal cu bacterii benefice, pentru ca organismul să fie pregătit atunci când întâlnește o bacterie nouă sau pur și simplu un nou fel de mâncare. Este ca și cum v-ați „înarma” sistemul, pregătindu-l pentru apărare în caz de nevoie.

Probioticele vă pot doar ajuta, în nici un caz să vă facă rău. Chiar dacă științific nu e dovedit încă nivelul la care bacteriile benefice ne sunt de ajutor, având în vedere că sunt o investiție relativ scăzută, probioticele par a fi un adaus prudent la arsenalul de călătorie.

Iată câteva lucruri cu care probioticele vă pot ajuta:

Răceala și infecțiile respiratorii. Călătoriile pot aduce riscuri crescute și expunere la viruWoman having abdominal painsuri care cauzează răceli și infecții respiratorii. Să răciți în timpul unei călătorii poate părea inevitabil, dar știați că probioticele vă pot fi de folos? Studiile arată că probioticele ajută la prevenția și tratarea răcelilor obișnuite, gripei și a gastro-enterocolitelor virale. Sistemul vostru gastro-imunitar deține două treimi din celulele imuno-defensive, iar această proporție este îmbunătățită atunci când luați probiotice.

Diareea călătorului este o condiție care poate afecta până la jumătate dintre oamenii care călătoresc în țări mai puțin dezvoltate, dar nu numai. Caracterizată prin scaune dese și moi, crampe abdominale, grețuri și balonări, diareea călătorului este un suvenir pe care mulți ar prefera să nu-l aducă acasă. În general, această boală este dată de ingerarea de mâncare sau apă contaminată cu bacterii (rele), virusuri sau toxine bacteriene. Puteți citi mai multe despre diareea călătorului pe blogul Spitalului Regina Maria.  Probioticele previn și tratează această boală, așa cum o arată studiile, dar și experiențele multor persoane care călătoresc.

***

Dacă vă pregătiți pentru vacanță, comandați din timp Bio-Kult pentru întreaga familie. Astfel, vă veți putea bucura de experiența călătoriei, fără grija că vreunul dintre voi se va îmbolnăvi!

Bio-Kult nu trebuie ținut la frigider, așa că îl puteți lua cu voi oriunde. Coloniile de bacterii se mențin vii și la temperatura camerei, așa că tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de timpul liber!

Citește mai multe despre administrarea în timpul călătoriei! Citește acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SunăTimite email