Despre noi

Bio-Kult Romania este o echipa de oameni dornici si dedicati  in a va oferi informatii utile cu privire la beneficiile probioticelor si importantei lor in viata de zi cu zi. Deoarece stim cat de multe imbunatatiri asupra calitatii vietii ar putea aduce aceste probiotice si in cazul  dumneavoastra, vom incerca sa aducem un plus de valoare prin intermediul produselor si informatiilor pe care vi le punem la dispozitie cu toata inima. Contactati-ne si promitem ca vom incerca sa gasim cel mai bun probiotic potrivit nevoilor dumneavoastra!

Origini

Bio-Kult a luat fiinta in cadrul companiei britanice  Probiotics International Limited (Protexin).  Aceasta companie selecteaza si cultiva o gamă superioară de probiotice bazate pe inovatie continua si cercetare la cel mai inalt nivel.  Probiotics International poseda o vasta experienta de peste 20 de ani  în fabricarea produselor care conțin bacterii vii de calitate. Compania este certificată ISO 9001: 2008 și beneficiază de un sistem de management al calității complet documentat care include evaluări ale riscurilor, analiză completă HACCP și control strict al calității. Mai mult decat atat, toate tulpinile de bacterii sunt cultivate individual pe fiecare lot in parte.  Alegeți Bio-Kult și puteți fi siguri că veti avea parte de probiotice care îndeplinesc doar cele mai stricte standarde!

Asteptam intrebarile dumneavoastra legate de probioticele noastre, atat in cadrul articolelor si produselor prezentate pe site, cat si pe pagina de Facebook “Bio-Kult Romania” sau la numerele de telefon afisate in sectiunea  “Contactati-ne!”.

 


Contactați-ne!