Cât timp ar trebui să luăm probiotice?

Luate în mod regulat, probioticele ajută la echilibrarea sistemului digestiv și la funcționarea optimă a acestuia, reface flora intestinală și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Luati probiotice zilnic pentru o sanatate de invidiat!În principiu, putem consuma probiotice pe perioade nedeterminate, atât timp cât le luăm corect, adică o capsulă pe zi, dimineața. Dacă nu suntem alergici la lactobacillus, acidophilus, bifidobacterium, sau Streptococcus thermophilus, și dacă nu întâmpinăm reacții adverse, nu există niciun motiv pentru care să nu putem lua probiotice zilnic, cât timp dorim și simțim că este necesar. Acest lucru este confirmat și în revista științifică Harvard Health Publications, unde se specifică faptul că multe probiotice nu ajung în intestin, de aceea consumul zilnic este cel mai bun mod de a menține cantitățile suficiente.

Prin urmare, ar trebui să luăm probiotice, atât timp cât avem nevoie, cu atât mai mult dacă le procurăm atât din alimente, cât și din suplimentele probiotice.

Bio-Kult este recomandat zilnic! Comandă acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SunăTimite email